V.V.Engelbert verlengt contract met trainer Gertjan van Dijken.

Met trots kunnen wij melden dat onze hoofdtrainer van V.V. Engelbert Gertjan van Dijken zijn contract wederom met één jaar heeft verlengd. De afgelopen tijd hebben besprekingen plaatsgevonden en heeft de trainer zijn keuze gemaakt. Met het verlengen van zijn contract gaat hij zijn vierde jaar in als hoofdtrainer.

De overtuiging dat er nog steeds meer mogelijk is en het goede gevoel bij de club Engelbert heeft Gertjan doen overtuigen om tenminste nog één jaar bij te tekenen. Wij zijn hier erg blij mee. Een trainer is vaak een passant, in dit geval wordt het bewijs geleverd dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Het is hard werken om als trainer over een langere periode bij dezelfde club jezelf en de groep scherp te houden. Dit is geen vanzelfsprekendheid maar een uitdaging. De unanieme steun vanuit de spelersgroep en de vereniging helpt dan enorm.

In de tweede seizoenshelft moet de handhaving nog worden veilig gesteld, dit wordt hard werken, maar met deze goede groep voetballers en Gertjan als trainer hebben wij het volste vertrouwen er in dat dit gaat lukken.