Het niet meer weg te denken Sport- en Spelweekend is sinds 1990 uitgegroeid van een eendaags toernooi, waarin sponsoren op een klein veld tegen elkaar voetballen, tot een weekend vol activiteiten voor alle leden van de club en het dorp.

De opzet is de laatste jaren niet sterk veranderd, zo is er op de :

• Vrijdag een volleybal-toernooi voor leerkrachten van scholen uit Groningen en verre omtrek.
  •  Zaterdag een dag voor alle jeugd van de voetbalclub. Dit kan inhouden: jeugdtoernooien met teams van andere verenigingen of een parcours waaraan alle jeugdspelers, ouders en veel senior-leden meedoen. Stratenvolleybal met aansluitend een feestavond.
  •  Zondag het 5-tegen-5 sponsortoernooi op kleine veldjes. Het toernooi waarmee alles begonnen is. Huidige en nieuwe sponsoren kunnen zich hiervoor inschrijven en zij strijden tegen elkaar. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop.

Om het weekend succesvol te laten zijn proberen we net als andere jaren de vaste kosten af te dekken door sponsorbijdragen. Hiervoor zijn we afhankelijk van bedrijven in en rond Engelbert of die  binding hebben met de VVEngelbert.

De voetbalvereniging en het MFC Engelbert organiseren dit jaar DATM 2016 NOG NIET BEKENT.

Sport- en Spelweekend 2015 Sponsormogelijkheden

0    Totaalpakket A:

• hele pagina kleurenadvertentie in S.S.W. boekje,
  • Uw logo of advertentie op de meerdere schermen.
  • Omroep bij sportveld,
  • Deelname aan 5 vs 5 voetbaltoernooi (indien gewenst, graag opgeven)

0    Totaalpakket B:

• 1/2 pagina kleurenadvertentie in S.S.W. boekje,
  • Uw logo of advertentie op de meerdere schermen.
  • Omroep bij sportveld

0    Adverteren in S.S.W. krantje: (Graag digitaal aanleveren)

• hele pagina advertentie in kleur en uw logo of advertentie op de meerdere schermen.
  • 1/2 pagina advertentie in kleur en uw logo of advertentie op de meerdere schermen.

0    Deelname Sponsortoernooi

• Alleen deelname aan 5 vs 5 voetbaltoernooi, naamsvermelding meerdere schermen.

0    Omroep

• Omroep tijdens SSW en uw logo of advertentie op de meerdere schermen in de tent

Indien u een advertentie/bedrijfslogo digitaal heeft, deze gaarne digitaal aanleveren aan vvengelbert@home.nl