Bordsponsoren

Sponsoren belangrijk voor bestaan van de vereniging.

Dank aan alle personen die zich persoonlijk of bedrijfsmatig onze club het afgelopen seizoen hebben gesteund. Zonder deze sponsorbijdrage is het niet mogelijk om de sportieve doelen van de voetbalclub te realiseren. Dank daarvoor! De club heeft bij uitgaven waar mogelijk ook zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van de sponsoren van de club. Afgelopen seizoen hebben o.a. de leden van de sponsorcommissie zich voornamelijk gericht op de bordsponsoren en het sport en spel weekend. Dit heeft geresulteerd in een fantastisch gezicht; het hoofdveld is bijna volledig voorzien van bordsponsoren.

Voor meer vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met John van Rotterdam

Sponsormogelijkheden;

Reclame bord bij hoofdveld
-1 Bord € 95,- per seizoen
-2 Borden € 170,- per seizoen
-3 Borden € 240,- per seizoen
(Voor de periode van minimaal 3 jaar)
– Aanmaakkosten bord eenmalig (2,50 x 0,65 mtr) € 140,-
– Aanmaakkosten bord eenmalig (2,50 x 0,85 mtr) € 170,-
(Uw logo komt ook op de sponsorpagina van de website van de club. Door te klikken op uw logo, gaat de bezoeker direct naar uw eigen website.)

Website advertentie
De kosten voor deze vorm van adverteren hebben we bepaald op €75, per seizoen.
• Uw advertentie wordt samen met andere website-adverteerders in een bewegende slider gepresenteerd.
• Presentatie is random dit betekent dat de advertenties willekeurig worden getoond. Soms dus 2 maal achter elkaar soms even niet.
• Door te klikken op uw logo, gaat de bezoeker direct naar uw eigen website.
• U kunt op elk moment een ander logo met bijvoorbeeld een actie laten plaatsen. Hiervoor een plaatje aanleveren van 250*250 pixels.

Shirt sponsoring
De kosten zijn €250 per seizoen, met een contractduur van 5 jaar.
• Shirt sponsor voor 1 tenue voor de duur van 5 jaar, € 250,- per seizoen
• Voor 2 sponsoren voor 1 tenue voor de duur van 5 jaar, € 150,- per seizoen
• Mouw- cq broek-sponsor (altijd in overleg), € 100,- per jaar

Presentatiegids advertentie
De presentatie gids wordt voor het eerst uitgegeven on het seizoen 2013-2014, met een oplage van 1000 stuks! De gids is in A4 formaat en in full color
De gids wordt zal 1 maal per seizoen worden uitgeven en bevat alle relevante informatie van de vereniging voor dat seizoen.
• Hele pagina € 100,-
• ½ pagina € 75,-
• ¼ pagina € 50,-

Wedstrijdbal
Wedstrijdbal voor het eerste elftal beschikbaar stellen € 75,- per wedstrijd.
Vermelding van de naam op bord bij de ingang van het sportpark en in de kantine.