Kaboutervoetbal seizoen 2016-2017 bij V.V. Engelbert (4-6 jarigen)

Kinderen tussen de 4 en 6 jaar zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen maar kunnen wel bij Engelbert terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen binnen deze leeftijdscategorie.

De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander, het plezier staat voorop.

De trainingen worden 1 keer in de 2 weken gegeven op de zaterdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur. Kom ongeveer een kwartier van te voren i.v.m. omkleden ed. Na de training is er ranja voor de spelertjes.

Planning 2016: (tot de winterstop)

–       3 September 2016

–       17 September 2016

–       1 Oktober 2016

–       15 Oktober 2016

–       29 Oktober 2016

–       12 November 2016

–       26 November 2016

–       10 December 2016 (Zaal) laatste training en daarna winterstop.

De planning voor 2017 volgt na de winterstop.

Aanmelden via het inschrijfformulier op  http://vvengelbert.nl/lid-worden/

Formulier inleveren in de kantine of opsturen naar de VV Engelbert

Trainers Kabouters:

Yme Bouman  06 – 12705855

Laurens Tulner 06 – 18110628

Informatie voor de ouders / verzorgers

Adres:  VV Engelbert, Woldjerspoorweg 5, 9723 ER Groningen, tel Kantine 050 – 5 414 214

De Kabouters worden geen KNVB lid maar wel lid van de VV Engelbert.

Voordat men lid wordt graag een aanmeldingsformulier inzenden (zie website vv Engelbert)

Tevens kan met op de website van de VV Engelbert belangrijke informatie lezen onder het kopje leesvoer over de VV Engelbert, het beleidsplan, kleedkamerregels,  gedragsconvenant en andere zaken.

De contributie voor een Kabouter bedraagt € 15,- per seizoen.

Deelname is geheel voor eigen risico, we verwachten dat er een ouder / begeleider per training mee is om uw kind te helpen bij de kleding / veters strikken / douchen etc.

We trainen op het trainingsveld en het kunstgrasveld naast het MFC. We willen dan gebruik maken van dit kunstgrasveld voor de Kabouters.

Tijdens de trainingen kunnen de ouders toekijken vanaf de zijkant van het veld of vanuit de kantine onder het genot van een kop koffie/thee.

We proberen in de winterstop ook nog te trainen in de zaal op zaterdag (indien beschikbaar)

Kleding:

Sportkleding & Voetbalschoenen/Kunstgrasschoenen: Ga voor het juiste schoen advies voor deze leeftijdscategorie naar Sportmaat Gedempte Zuiderdiep 89, tel:050-3120356. Meldt ook dat je lid bent van Engelbert dan krijg je extra korting bij aanschaf!

Afmelden:  Als je een keer niet kan dan graag even een berichtje of mail sturen.

Via de e-mail houden wij u op de hoogte van wijzigingen m.b.t. trainingen e.d.

Reglement gebruik kleedkamers

Algemene kleedkamer regels

• Geen schoenen schoonmaken of uitkloppen in de kleedkamer, doe dit buiten bij de borstels

(Niet voor en niet na de wedstrijd of training)

• Afval in de afvalemmer
  • Tassen op de grond onder de banken
  • Geen waardevolle voorwerpen achterlaten in de kleedkamer.

Schoonmaken Kleedkamers bij trainingen.

Elke groep na elke training/ de laatst aanwezige ouder maakt de kleedkamer schoon:

1. De kleedkamer aanvegen met de bezem.
  2. Alle rommel naar het putje vegen.
  3. Douche ruimte droog trekken met trekker naar het putje.
Aanmelden via het inschrijfformulier, klik hier voor inschrijfformulier. Dit ingevulde formulier graag inleveren in de kantine of opsturen naar de VV Engelbert
Foto van vorig seizoen
Kabouters
Staand van links naar rechts: Emile Tulner, Isabelle Brandts, Storm Jansen, Finn Eising, Valentijn Swart, Vince Gräffner, Kian Kranenborg, Joey van Meel, Niels van der Heide, Twan Nieweg, Pule Wijbenga, Leon Kuipers, Owen Stuut.Zittend van links naar rechts: Tim van Meel, Ruben Elzenga, Manon Kuipers, Ale Koster, Stijn Afman