Team foto F2 2015/16

Marcel van Meel (leider), Joey van Meel, Finn Eissing, Niels van der Heide, Valentijn Swart, Kian Kranenborg en Twan Nieweg.
Zittend(v.l.n.r.) Pule Wijbenga, Chun Mei Hummel, Julian Schreuder Peters, Owen Stuut, Leon Kuipers, Storm Jansen en Berthil Kranenborg (trainer).

Spelers:

21-5-2016 09.00 VEV’67 F8 Pule Finn

Zaterdag 19 maart, TLC F6 vs Engelbert F2
Engelbert F2 op koers.
Zaterdag 19 maart zal als gedenkwaardige dag de geschiedenisboeken in gaan. Na de winterstop is Engelbert F2 nu ingedeeld in een wat minder sterke klasse en hebben de wintertrainingen hun vruchten afgeworpen.
Vorige week 12 maart mocht Engelbert F2 Be Quick al verassen met een thuisnederlaag (0-3) door goals van Valentijn, Joey en Niels.
Dit weekend was het de beurt om TLC te bezoeken in Leek.
Na grondig vooronderzoek van onze Leider Marcel is er vandaag een team geformeerd die hier het maximale uit kon halen. We wilden winnen want dat geeft toch een geweldig gevoel.
Niet iedereen kan zich het meer voor de geest halen of het is al zo lang geleden dat men het is vergeten “de oprechte blijdschap” dat is Engelbert F2 in Leek overkomen.
Als je zo vaak in één wedstrijd scoort en je het idee hebt dat je als team onoverwinnelijk lijkt gebeurt het….., als ouder aan de kant kunt je dan alleen nog maar genieten. Je ziet de F-jes dribbelen, overspelen en zelfs scoren & juichen.
Voor enkelen zelfs “hun eerste echte” doelpunt tijdens een wedstrijd maken… En dan is er ineens de “oprechte blijdschap”
Ook de ouders en Opa’s en Oma’s aan de kant worden ermee bevangen, een geweldig gevoel wat niet in geld is uit te drukken.
Trots zijn ze op hun kinderen die zo fanatiek naar een overwinning snakten en met zijn allen tezamen mogen juichen en weer teruglopen naar het midden als er is gescoord.
Zelfs tijdens de wedstrijd wordt er ineens minder met elkaar gekletst en let men beter op de bal.
Als je af en toe naar de ouders kijkt die naast het veld staan zie je alleen maar Big Smiles en is iedereen even alle kleine probleempjes vergeten, men staat werkelijk te genieten ondanks de lage temperatuur en het vroege tijdstip.
De sfeer is goed, iedereen lacht en na de wedstrijd worden de penalty’s met veel plezier genomen. Na de wedstrijd is er chips in de kleedkamer wat hoort bij dergelijke overwinningen.
Als men mij ooit vraagt waarom je trainer of leider wilt worden van een team dan gaat het in het bijzonder om dit soort momenten. De oprechte blijdschap ! Je dag kan niet meer stuk.
F2 heeft gewonnen van TLC, uitslag 0-13, met goals van o.a. Valentijn, Storm, Kian, Chun Mei, Joey en Niels. Een geweldige teamprestatie van iedereen die zo lekker fanatiek over het veld heen dartelde.
Over 2 weken (2 april) moeten we thuis tegen OKVC om 9:00 uur.
Wellicht maken we dan weer een doelpunt en kunt u ook meegenieten van deze oprechte blijdschap.

Berthil