Spelers:

7 Sem Linnewiel
8 Robbe Jansen
9 Mark Visser

Trainers: Pieter Veenstra, Hendrik Linnewiel (wo) en Paul Munting (ma)
Leiders: Pieter Veenstra en Hendrik Linnewiel

Trainingstijden:

Maandagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur
Woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur

Wastas-Kantine-Verslag:

Datum Tegenstander Aanvang Was en verslag Kantine
12-mrt SJO ASVB/Wedde D2G 9.00 uur Erwin n.v.t
19-mrt Scheemda SC D2 11.30 uur Florian timo
2-apr DIO Groningen D1 09.45 uur Jetse n.v.t
9-apr BNC D2 9.30 uur Lex robbe
16-apr WVV D4 11.15 uur Marijn n.v.t
23-apr SJO ASVB/Wedde D2G 11.30 uur Robbe mark
30-apr Scheemda SC D2 9.00 uur Sem n.v.t
14-mei DIO Groningen D1 9.00 uur Timo marijn
21-mei BNC D2 10.00 uur Sem n.v.t

Wedstrijdverslagen:

Zaterdag 12 maart, Wedde D2G vs Engelbert D2

Wedde D2 – Engelbert D2

Zaterdag 12 maart moesten we spelen tegen Wedde. We moesten om 9 uur spelen en dus vroeg opstaan. We hoorden dat Wedde de vorige wedstrijd met 16-0 had gewonnen dus we wisten dat we ons best moesten doen. Gelukkig lukte dat heel goed. Na ongeveer 10 minuten spelen kreeg Jetse een kans vanuit een counter en miste net. Een paar minuten daarna maakte Sem na een solo de eerste goal voor Engelbert. Even later scoorde hij weer. Daarna schoot hij nog een keer tegen de paal. Na en kwartier spelen was het weer Sem die na een snelle uitval scoorde. Tegen het eind van de eerste helft scoorde Wedde nog tegen maar Sem wist daarna toch nog een keer te scoren met een heel rustig tikje in de hoek. Ruststand 1-4!

Al snel in de tweede helft scoorden wij weer ( doelpunt door??). De volgende doelpunten waren van Jetse en Timo. Wedde wist nog twee tegengoals te maken. Met een 3-7 overwinning op zak konden we weer naar Engelbert.

Erwin Veenhoven

Zaterdag 12 september, Woltersum D1G vs VVEngelbert D2

Om 9.15 uur vertrokken we. Op weg naar Woltersum. We dachten dat we wel even zouden winnen, maar al snel kwamen we er achter dat dat niet ging lukken. De tegenpartij scoorde beter. En ik weet niet hoeveel boterhammen met hagelslag zij dagelijks eten want ze waren ook een stuk groter en sterker dan wij. Ondanks het feit dat we niets te vertellen hadden waren ze wel sportief. Ze zeiden gelijk sorry als ze iets te hard aanvielen of verdedigden. De scheidsrechter floot prima.
In de tweede helft van de wedstrijd ging het iets beter. Timo maakte een geweldig doelpunt. Onvergetelijk. Hij redde daarmee onze eer. Later scoorde Jetse een tweede keer. Wat maakte Jetse trouwens nog een mooie kopbal. Vlak boven het veld. Echt vet.
Mij is het helaas 15 keer niet gelukt de bal uit het doel te houden. Hopelijk gaat het volgende keer beter.
Erwin