Geachte leden,

Wij hebben besloten als vereniging om onze halfjaarlijkse incasso’s om te zetten naar een jaarlijks incasso en deze te laten incasseren door ClubCollect. ClubCollect is een bedrijf die voor verenigingen de incassoprocedure uit handen neemt van de vereniging.

Hierdoor hoeft de vereniging zelf niet meer achter de leden aan om de contributies te ontvangen. Het innen van de contributies wordt voor de vereniging  vereenvoudigd en biedt de leden betaalgemak.

De betalingen verlopen via de gebruiksvriendelijke betalingsmethode iDEALof per SEPA Incasso. De nota’s worden per e-mail en SMS aan de leden verzonden. Mochten leden niet bereikbaar zijn per e-mail of SMS dan wordt een brief toegestuurd.

We kunnen ClubCollect beschouwen als een verlengstuk van onze administratie. Wij hopen dat de vereniging en u als lid er veel gemak van zullen ondervinden.

Voor eventuele vragen kunt u dit mailen naar:  h.groenbroek@ragebv.nl

Met vriendelijke groet,

VV Engelbert

Groenbroek (penningmeester)

Hieronder een voorbeeld van Clubcollect mail.

Van: ClubCollect <support@clubcollectmail.com>
Datum: 16 januari 2017 19:42:48 CET
Aan: , <uw email adres>
Onderwerp: VV Engelbert – ClubCollect
Antwoord aan: ClubCollect <support@clubcollectmail.com>

Best clublid,

VV Engelbert heeft de inning van de contributie uitbesteed aan ClubCollect. Dit is een online betaalplatform voor clubs, verenigingen en andere organisaties. ClubCollect helpt ons bij het administratief verwerken van de nota’s, betalingen en herinneringen.

Factuurnummer: 1111111                                        Bedrag: EUR <bedrag>

Betreft: VVE Contributie 2016-2017                         Uiterste betaaldatum: 30 jan 2017

Stel een vraag over deze factuur

NB: u kunt uw betaling niet zelf overmaken naar een bankrekening van ClubCollect of uw club. In plaats daarvan biedt ClubCollect de volgende betaalmogelijkheden:

Betaalmethode(n):

– Automatische incasso

– iDEAL

Betaalmogelijkheden:

– Ineens

Voor vragen over de hoogte van de nota of lidmaatschap kunt u uw penningmeester direct een vraag stellen via uw persoonlijke ClubCollect betaalpagina. Maakt u gebruik van contributie-ondersteuning laat dit dan weten aan uw penningmeester door hierboven op “Stel een vraag” te klikken. Alleen uw penningmeester (en niet ClubCollect) kan de juiste wijze van betalen vaststellen als u gebruik maakt van contributie-ondersteuning.

Met vriendelijke groet,

Namens VV Engelbert

Het team van ClubCollect

Het bovenstaande is een automatisch gegenereerd bericht.

Persoonlijk bericht van uw penningmeester:

Meer informatie over de samenwerking tussen VV Engelbert en ClubCollect kunt u vinden op  http://vvengelbert.nl

CLUCOLLECT

ClubCollect